Heb je nog ergens last van?

stoel

Het is weer eens tijd voor ons halfjaarlijkse uitstapje naar de tandarts. Kruimel, ondertussen alweer 11, bijt de spits af terwijl ik ontspannen mijn tas op de grond deponeer. Ik hoor de tandarts aan de andere kant van de ruimte vragen “En Man, vertel eens, nog ergens last van?” Ik zoek een stoel om mijn derrière op te deponeren wanneer ik een “Ja” vanuit de tandartsstoel hoor. Vlak voor ik de zitting raak spring ik op. Wat hoor ik nou? Heeft hij last? Dat wist ik niet! Plots voel ik mij een slechte ouder. Als hij dat nou tegen MIJ had gezegd had ik hem zeker al eerder mee naar de tandarts genomen. Ik stamel een “dat wist ik niet” en de tandarts vraagt het manneke waar hij last heeft. “Nou op school…”, vervolgt hij zijn verhaal, “daar heb ik last van….”, en ik schiet in de lach en laat ontspannen mijn derrière zakken. Soms erg lastig dat hij alles letterlijk neemt, maar soms zorgt het ook voor grappige situaties, en dit is er een van.

Be Sociable, Share!

(735 x gelezen)

Deze Blog is geplaatst op donderdag, 19 december 2013 om 22:39 en is opgeslagen in gezin, prietpraat.