Of hij bij mams kan blijven eten?

Met borst vooruit en kin omhoog komt hij binnen gelopen, eerst de schoenen en hij ernaast uiteraard. We zijn in gesprek met vrienden en reageren dus in zijn ogen niet snel genoeg. Voor onze neuzen wordt een sleutelbos voorzien van een roze label neergesmeten in de hoop nu een reactie te krijgen. Gekregen zoon heeft de sleutel van zijn eerste eigen plekje.

Eerder op die avond was hij onverwachts toch weer even naar huis gereden om een bord avondeten te halen, hij had immers medegedeeld dat hij er die avond zelf voor zou zorgen (afhaal ja), of hij wanneer hij op zichzelf zou wonen nog wel bij mams kon blijven eten. Mijn reactie? Ik keek hem raar aan en zei dat dat misschien wel zou mogen, maar dat het zo ver rijden is naar Emmen……(ff plagen)….Zo verbaasd keek hij nooit, “maar ik noem je toch heel vaak mama??”

Be Sociable, Share!

(1.045 x gelezen)

Deze Blog is geplaatst op vrijdag, 16 november 2012 om 08:48 en is opgeslagen in gezin, pubers.